Hedeposten
LOKAL OG NÆR
Uge 36 TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019
BROBYGGERI
GODT I GANG:
Hvad er de
bagvedliggende
tanker
for ny bro.
Læs side 4
NYT LOOK TIL
KULTURHUS:
Kulturhuset Hedehuset
ligger omgivet af bypark
og tennisbane lidt skjult
fra Hovedgaden og får
snart en bro som nabo. Nu
har kulturhuset fået en
tidssvarende makeover.
Se billederne og læs om
tankerne bag.
Læs side 2-3
BOREBILLER FUNDET
I ALTERTAVLE:
Under sommerens kalkning af det indvendige af
Fløng Kirke fandt konservatorer tegn på borebiller
i altertavlen. Læs om
kirkens planer for tavlen.
Læs side 6
SKOLEBØRN VENTER
SPÆNDT PÅ SVAR:
De alleryngste elever på
Hedehusene Skole sluttede
deres første skoledag med
at sende hver deres ballon
til vejrs. Nu er de spændte
på, om der kommer svar
fra modtagerne
2019
2019
2019
2019
2019
2019
2019
2019
2019
Læs side 11
ÅRETS
JAGTVIN
ÅRETS
JAGTVIN
ÅRETS
JAGTVIN
ÅRETS
JAGTVIN
ÅRETS
JAGTVIN
ÅRETS
JAGTVIN
ÅRETS
JAGTVIN
ÅRETS
JAGTVIN
ÅRETS
JAGTVIN
ÅRETS
JAGTVIN
ÅRETS
JAGTVIN
.
SOLGT PÅ 19 DAGE
ÅRETS JAGTVIN
SPAR 30
SPARPR.30
00
NORMALPRIS
FL. 99,75
SPAR
SPAR 30
300000
SPAR 30
00
NORMALPRIS PR. FL. 99,75
NORMALPRIS PR. FL. 99,75
NORMALPRIS PR. FL. 00
99,75
TILBUDDET ER GÆLDENDE HELE SEPTEMBER OG OKTOBER 2018, SÅ LÆNGE LAGER HAVES.
R
R
R RR R
R
R
R RR R R
S
S k SSkkSk kSSkSkk SSk S k
k
RR R
R
NORMALPRIS PR. FL. 99,75
Tilbuddet
gælder
hele september
og
oktober
2019, så længe lager haves. Forbehold for trykfejl og udsolgte varer.
TILBUDDET
TILBUDDETERERGÆLDENDE
GÆLDENDEHELE
HELESEPTEMBER
SEPTEMBEROGOGOKTOBER
OKTOBER2018,
2018,SÅSÅLÆNGE
LÆNGELAGER
LAGERHAVES.
HAVES.
NORMALPRISPR.
PR.FL.
FL.99,75
99,75
NORMALPRIS
NORMALPRISPR.
PR.FL.
FL.99,75
99,75
NORMALPRIS
00
75
69
75
75
69
75
69
6975
PR. FLASKE
PR. FLASKE
PR. FLASKE
TILBUDDET
ER
GÆLDENDE
SEPTEMBER
OGLÆNGE
OKTOBER
2018,
SÅ LÆNGE
HAVES.
DDET ER GÆLDENDE
HELETILBUDDET
SEPTEMBER
OGHELE
OKTOBER
2018,
SÅ
LAGER
HAVES.
ER GÆLDENDE
HELE
SEPTEMBER
OG
OKTOBER
2018, SÅLAGER
LÆNGE
LAGER HAVES.
TILBUDDET ER GÆLDENDE HELE SEPTEMBER OG OKTOBER 2018, SÅ LÆNGE LAGER HAVES.
TILBUDDET ER GÆLDENDE HELE SEPTEMBER OG OKTOBER 2018, SÅ LÆNGE LAGER HAVES.
75
69
75
75
69
75
69
SPAR
30
PR. FLASKE
PR. 30
FLASKE
SPAR
00
00
NORMALPRIS
PR.30
FL. 99,75
SPAR
00
0030
PR.
FLASKE
PR.
FLASKE
SPAR
30Hedehusene
SPAR
SPAR
30
Vesterkøb 22 / 2640
00
SPAR
4630
56 01 47
NORMALPRIS
FL. 99,75
PR.PR.
FLASKE
NORMALPRIS
PR.FL.
FL.99,75
99,75
PR.
FLASKE
NORMALPRIS
PR.
NORMALPRIS
FL. 00
99,75
PR.PR.
FLASKE
L
E
PR. NFLASKE
B EFFAA L E
N
PR. FLASKE
B E FA LE
mægleren
n e e en e e
n e n ennen en nnee n
69
75
75
69
75
7575
69
75
6969
75
E
NNBB E F A LE
BE F A L E
A
75
6975
d Bu r
j o l dd B
u
odollBuB
r r
j olljjdddBuB
l BBuru r
j ojjooolld
BB r
jjjoollddB
B
d BBu r
dd
d
jjNojooljljloodll Buuurrr uEr
B lEld
BuL r
A
oo dF B
N NjNj
E EE
B
B
EAFFLA
N EBFE
A LL
NNNB E F A L EE
NN BBBB
EE
B
E
LALEELL EE
EEE
FFALA
E
A
FFA
F
NNNNNB
E
L
BBEBE
L
E
A
L L EE
FA
B FFA
AL
NN B EE FF A
EE
B EE FF A
A LL
A
A A
A A AA AAA A
n e n e en e n e
n ne
Årets Jagtvin, IL Cadere, bærer betegnelsen
Appassimento,
somsom
er den
traditionelle
metode,
Appassimento,
er den
traditionelle
metode, metode,
Appassimento,
som
erden
den
traditionelle
metode,
Appassimento,
som
er
traditionelle
druerne
tørrerILpåIL
inden
de
vinificeres.
Årets
Jagtvin,
Cadere,
bærer
betegnelsen
Årets
Jagtvin,
ILmåtter,
Cadere,
bærer
betegnelsen
Årets
Jagtvin,
Cadere,
bærer
betegnelsen
Årets
IL
Cadere,
bærer
betegnelsen
Appassimento,
er
den
traditionelle
metode,
der
også
ersom
kendt
fra
Amarone
og
Ripasso,
hvor
der
også
erJagtvin,
kendt
fra
Amarone
og
Ripasso,
hvor
Druerne
til
denne
vin
hænger
på
vinstokkene
Appassimento,
som
er
den
traditionelle
metode,
Årets
Jagtvin,
IL
Cadere,
bærer
betegnelsen
Årets
Jagtvin,
IL
Cadere,
bærer
betegnelsen
der
også
er
kendt
fra
Amarone
og
Ripasso,
hvor
Appassimento,
som
den
traditionelle
metode,
Årets
Jagtvin,
IL
Cadere,
bærer
betegnelsen
der
også
er
fra
Amarone
og
Ripasso,
hvor
druerne
tørrer
påsom
måtter,
inden
de
vinificeres.
der
også
er kendt
fra
Amarone
og
Ripasso,
hvor
Appassimento,
erer
den
traditionelle
metode,
Appassimento,
er
den
traditionelle
metode,
druerne
tørrer
påkendt
måtter,
inden
de
vinificeres.
Årets
Jagtvin,
ILCadere,
Cadere,
bærer
betegnelsen
Årets
Jagtvin,
ILsom
bærer
betegnelsen
og der
tørrer
i ca.
15kendt
dage,
en
metode
der metode,
kaldes
der
også
er
kendt
fra
Amarone
og
hvor
Druerne
til er
denne
vin
hænger
på Ripasso,
vinstokkene
også
fra
Amarone
og
Ripasso,
hvor
Appassimento,
som
er
den
traditionelle
Appassimento,
som
er
den
traditionelle
metode,
Appassimento,
som
er
den
traditionelle
metode,
druerne
tørrer
på
måtter,
inden
vinificeres.
druerne
tørrer
på
måtter,
inden
de
vinificeres.
druerne
tørrer
på
måtter,
inden
de
vinificeres.
Druerne
til er
denne
vin
hænger
pådevinstokkene
der
også
er
kendt
fra
og
Ripasso,
hvor
der
også
fra
Amarone
og
Ripasso,
hvor
og
tørrer
i kendt
ca.
15
dage,
en
metode
der
kaldes
Årets
Jagtvin,
IL
Cadere,
bærer
betegnelsen
Appassimento,
som
erAmarone
den
traditionelle
metode,
Årets
Jagtvin,
Cadere,
bærer
betegnelsen
Appassimento
på
vinstokke.
Tørringen
af
Appassimento,
som
er
den
traditionelle
metode,
druerne
tørrer
påIL
måtter,
inden
deRipasso,
vinificeres.
druerne
tørrer
på
måtter,
inden
de
vinificeres.
der
også
kendt
fra
Amarone
hvor
Druerne
tilierca.
denne
vin
påogvinstokkene
og
tørrer
15
dage,
en
metode
der kaldes
Appassimento
påhænger
vinstokke.
Tørringen
af
der
også
er
kendt
fra
Amarone
og
Ripasso,
hvor
der
også
er
kendt
fra
Amarone
og
Ripasso,
hvor
Druerne
til
denne
vin
hænger
på
vinstokkene
Druerne
til
denne
vin
hænger
på
vinstokkene
druerne
tørrer
på
måtter,
inden
de
vinificeres.
druerne
giver
de
karakteristiske
noter
af
moden
Druerne
til
denne
vin
hænger
på
vinstokkene
druerne
på
måtter,
inden
de
vinificeres.
Appassimento,
som
er
den
traditionelle
metode,
Druerne
til
denne
vin
hænger
på
vinstokkene
der
også
er15
kendt
fra
Amarone
og
Ripasso,
hvor
Appassimento,
som
er
den
traditionelle
metode,
druerne
tørrer
på
måtter,
inden
de
vinificeres.
der
også
kendt
fra
Amarone
og
Ripasso,
hvor
druerne
giver
de
karakteristiske
noter
af
og
tørrer
itørrer
ca.er
dage,
en
metode
der
kaldes
Appassimento
på
vinstokke.
Tørringen
afmoden
druerne
tørrer
på
måtter,
inden
de
vinificeres.
druerne
tørrer
på
måtter,
inden
de
vinificeres.
ogtørrer
tørrer
ica.
ca.
15
dage,
en
metode
derkaldes
kaldes
frugt
såsom
blommer
og
rosiner.
og
isåsom
ca.
15ca.
dage,
en
metode
der
kaldes
og
tørrer
i
15
dage,
en
metode
der
kaldes
frugt
blommer
og
rosiner.
og
tørrer
i
15
dage,
en
metode
der
Druerne
til
denne
vin
hænger
på
vinstokkene
Druerne
til
denne
vin
hænger
på
vinstokkene
Druerne
til
denne
vin
hænger
på
vinstokkene
Appassimento
på
vinstokke.
Tørringen
af
der
også
er
kendt
fra
Amarone
og
Ripasso,
hvor
druerne
tørrer
på
måtter,
inden
de
vinificeres.
der
ogsågiver
er de
kendt
Amarone
Ripasso,
hvor
druerne
karakteristiske
noter
moden
druerne
tørrer
på fra
måtter,
indenafogde
vinificeres.
Appassimento
på
vinstokke.
Tørringen
afsødme, af
Druerne
tileri blommer
denne
vin
hænger
på
vinstokkene
Appassimento
på
vinstokke.
Tørringen
Druerne
denne
vin
hænger
på
vinstokkene
Appassimento
på
vinstokke.
Tørringen
og
tørrer
itil
ca.
15
dage,
envinstokke.
metode
der
kaldes
ILsåsom
Cadere
er en
kraftfuld
sag
med
en
fin
Appassimento
på
Tørringen
afaf
druerne
giver
de
karakteristiske
noter
af
moden
IL
Cadere
en
kraftfuld
sag
med
en
fin
sødme,
og
tørrer
ca.
15
dage,
en
metode
der
kaldes
frugt
og
rosiner.
og
tørrer
i
ca.
15
dage,
en
metode
der
kaldes
druerne
tørrer
på
måtter,
inden
de
vinificeres.
Druerne
til
denne
vin
hænger
på
vinstokkene
druerne
tørrer
på
måtter,
inden
de
vinificeres.
Druerne
til
denne
vin
hænger
på
vinstokkene
druerne
giver
de
karakteristiske
noter
af
moden
lækker chokolade
og karakteristiske
masserTørringen
af intensitet,
oplagtaf moden
druerne
giver
de
Appassimento
på
vinstokke.
afnoter
og
tørrer
ica.
ca.
15
dage,
en
metode
der
kaldes
frugt
såsom
blommer
og
rosiner.
og
tørrer
igiver
15
dage,
en
der
kaldes
lækker
chokolade
ogpå
masser
af metode
intensitet,
oplagt
druerne
giver
de
karakteristiske
noter
afafaf
moden
druerne
de
karakteristiske
noter
af
moden
Appassimento
vinstokke.
Tørringen
til
sæsonens
traditionelle
vildtretter.
Appassimento
på
vinstokke.
Tørringen
Druerne
til
denne
vin
hænger
på
vinstokkene
og
tørrer
idenne
ca.
15
dage,
ennoter
metode
derkaldes
kaldes
frugt
såsom
blommer
og
rosiner.
IL
Cadere
ersåsom
kraftfuld
sag
med
en
fin
sødme,
Druerne
til
vin
hænger
på
vinstokkene
og
tørrer
ien
ca.
15
dage,
en
metode
der
frugt
blommer
og
rosiner.
druerne
giver
de
karakteristiske
af
moden
til
sæsonens
traditionelle
vildtretter.
Appassimento
på
vinstokke.
Tørringen
af
Appassimento
på
vinstokke.
Tørringen
af
frugt
såsom
blommer
og
rosiner.
frugt
såsom
blommer
og
rosiner.
IL
Cadere
er
en
kraftfuld
sag
med
en
fin
sødme,
lækker
chokolade
og
masser
afenintensitet,
oplagt
druerne
de
karakteristiske
noter
moden
druerne
giver
de
karakteristiske
noter
afaf
moden
og
tørrer
ca.
15på
dage,
metode
der
kaldes
frugt
såsom
blommer
ogvinstokke.
rosiner.
Appassimento
på
vinstokke.
Tørringen
og
tørrer
igiver
15
dage,
metode
der
Appassimento
Tørringen
afaf
IL
Cadere
erica.
ener
kraftfuld
sagen
med
en fin
sødme,
IL Cadere
kraftfuld
sag
med
en kaldes
fin
sødme,
lækker
chokolade
ogenkarakteristiske
masser
af intensitet,
oplagt
druerne
giver
de
karakteristiske
noter
afmoden
moden
druerne
giver
de
noter
af
til
sæsonens
traditionelle
vildtretter.
frugt
såsom
blommer
og
rosiner.
frugt
såsom
blommer
og
rosiner.
Appassimento
på
vinstokke.
Tørringen
af
PR.
FLASKE
lækker
chokolade
og
masser
af intensitet,
oplagt
druerne
giver
de
karakteristiske
noter
afafmoden
moden
Appassimento
på
vinstokke.
Tørringen
lækker
chokolade
og
masser
af
intensitet,
oplagt
druerne
de
karakteristiske
noter
af
ILCadere
Cadere
en
kraftfuld
sag
med
enfin
fin
sødme,
IL
ergiver
en
sag
med
en fin
sødme,
IL
Cadere
ererkraftfuld
en
kraftfuld
sag
med
en
sødme,
til
sæsonens
traditionelle
vildtretter.
frugt
såsom
blommer
og
rosiner.
frugt
blommer
og
rosiner.
til
sæsonens
traditionelle
vildtretter.
tilsåsom
sæsonens
traditionelle
vildtretter.
lækker
chokolade
og
masser
af
intensitet,
oplagt
druerne
giver
de
karakteristiske
noter
af
moden
frugt
såsom
blommer
og
rosiner.
druerne
giver
de
karakteristiske
noter
af
moden
frugt
såsom
blommer
og
rosiner.
PR.
FLASKE
lækker
chokolade
og
masser
af
intensitet,
oplagt
chokolade
og masser
af intensitet,
oplagt
Cadere
enkraftfuld
kraftfuld
sagmed
med
enfin
finsødme,
sødme,
ILtilILlækker
Cadere
erer
en
sag
en
sæsonens
traditionelle
vildtretter.
frugt
såsom
blommer
og
rosiner.
IL
Cadere
er
en
kraftfuld
sag
med
en
fin
sødme,
frugt
såsom
blommer
og
rosiner.
IL
Cadere
erPR.
entraditionelle
kraftfuld
sagvildtretter.
med
en fin sødme,
til
sæsonens
traditionelle
vildtretter.
til
sæsonens
lækker
chokolade
ogmasser
masser
intensitet,
oplagt
lækker
chokolade
og
intensitet,
oplagt
ILCadere
Cadere
enFLASKE
kraftfuld
sagafaf
med
enfin
finsødme,
sødme,
IL
ereren
kraftfuld
sag
med
en
PR. FLASKE
lækker
chokolade
og
masser
af
intensitet,
oplagt
lækker
chokolade
og
masser
af
intensitet,
oplagt
NORMALPRIS
PR.
FL.
99,75
tillækker
sæsonens
traditionelle
vildtretter.
PR.
FLASKE
tillækker
sæsonens
traditionelle
vildtretter.
IL
Cadere
en
kraftfuld
sag
med
enfin
finsødme,
sødme,
FLASKE
chokolade
ogmasser
masser
afintensitet,
intensitet,
oplagt
PR.
FLASKE
IL
Cadere
ererPR.
en
kraftfuld
sag
med
en
chokolade
og
af
oplagt
sæsonenstraditionelle
traditionellevildtretter.
vildtretter.
tiltil
sæsonens
00
SPAR
30
PR.
FLASKE
lækker
chokolade
og
masser
af
intensitet,
oplagt
til
sæsonens
traditionelle
vildtretter.
lækker
chokolade
og masservildtretter.
af intensitet, oplagt
til sæsonens
traditionelle
NORMALPRIS
FL. 99,75
sæsonens
traditionelle
vildtretter.
PR.PR.FLASKE
FLASKE
tiltilsæsonens
traditionelle
vildtretter.
PR.
00
NORMALPRIS
FL. 99,75
PR.PR.FLASKE
N
A AA A
ITALIEN,
Appassimento,PUGLIA
som er den IGT
traditionelle metode,
Årets
Jagtvin,
IL Cadere,
bærer betegnelsen
Årets
Jagtvin,
ILCadere,
Cadere,
bærer
betegnelsen
Årets
Jagtvin,
ILPUGLIA
Cadere,
betegnelsen
ITALIEN,
IGT
ITALIEN,
PUGLIA
IGT
Årets
Jagtvin,
bærerbærer
betegnelsen
der
også
er kendtIL
fra
Amarone
og
Ripasso,
hvor
d Bu r
jo l
d Bu
j o ld Bu r
l
o
j dl dB Bur
j ojlo u r r
N d Bu
j oBl E F ArL E
A
2018
CADERE
2018ILIL
IL
CADERE
2018
CADERE
APPASSIMENTO
ROSSO
2018
IL
CADERE
APPASSIMENTO
ROSSO
APPASSIMENTO
ROSSO
2018
ILPUGLIA
CADERE
2018
IL
CADERE
ITALIEN,
IGT
2018
IL
CADERE
2018
IL
CADERE
2018
IL
CADERE
APPASSIMENTO
ROSSO
2018
ILIL
CADERE
ITALIEN,
PUGLIA
IGT
ITALIEN,
PUGLIA
IGT
APPASSIMENTO
ROSSO
APPASSIMENTO
ROSSO
2018
IL
CADERE
2018
CADERE
2018
IL
CADERE
2018
IL
CADERE
APPASSIMENTO
ROSSO
ITALIEN,
PUGLIA IGT
APPASSIMENTO
ROSSO
APPASSIMENTO
ROSSO
APPASSIMENTO
ROSSO
APPASSIMENTO
ROSSO
2018
IL
CADERE
2018
IL
CADERE
2018
IL
CADERE
APPASSIMENTO
ROSSO
APPASSIMENTO
ROSSO
APPASSIMENTO
ROSSO
ITALIEN,
PUGLIA
IGT
ITALIEN,
PUGLIA
ITALIEN,
PUGLIA
IGT
ITALIEN,
PUGLIA
IGTIGT
ITALIEN,
PUGLIA
IGT
APPASSIMENTO
ROSSO
ITALIEN,
PUGLIA
IGT
ITALIEN,
PUGLIA
IGT
Årets
Jagtvin, IL
Cadere,
bærer
betegnelsen
ITALIEN,
PUGLIA
IGT
APPASSIMENTO
ROSSO
APPASSIMENTO
ROSSO
ITALIEN, PUGLIA
PUGLIA IGT
IGT
ITALIEN,
Hovedgaden 387, 2640 Hedehusene
S k SS kS k S k S
k
k
FOTO: KENN THOMSEN
ZUM ZUM. Biavl og
honningproduktion i
Reerslev.
Læs reportage på
side 14-15
BOLIGmægleren
Hedehusene/Taastrup / 21480618
rq@boligmaegleren.dk
boligmaegleren.dk/hedehusene
Hedeposten LOKAL OG NÆR Uge 36 TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 BROBYGGERI GODT I GANG: Hvad er de bagvedliggende tanker for ny bro. Læs side 4 NYT LOOK TIL KULTURHUS: Kulturhuset Hedehuset ligger omgivet af bypark og tennisbane lidt skjult fra Hovedgaden og får snart en bro som nabo. Nu har kulturhu
NYHEDER 2 / HEDEPOSTEN / TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 Fint med en opfriskning af kulturhus OPFRISKNING. Især det indvendige af Hedehuset er blevet frisket op rent udseendemæssigt over den seneste tid. Læs her hvad adspurgte borgere mener om det. HEDEHUSENE: Hedehuset, som er kulturhuset beliggende i
NYHEDER TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 / HEDEPOSTEN / 3 Et smugkig på det nye Hedehuset GENÅBNING. Hedehuset har siden foråret fået et ansigtsløft og er nu klar til at binde Hedehusene og Nærheden sammen med kulturelle oplevelser. Snart fejres det med fest i kulturhuset, men inden da et lille smugkig p
BAGGRUND 4 / HEDEPOSTEN / TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 Den nye bro skal give en sammenhængende by BRO. Byggeriet af den nye bro mellem Nærheden og det eksisterende Hedehusene er i fuld gang. Håbet er, at broen med tiden skal sikre en sammenhængende by. AF STINA FELBY EGERUP stina.felby.egerup@sn.dk H
TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 / HEDEPOSTEN / 5 Enkelt og lokalt Fløng AutoCenter Enkelt og lokalt 4, Fløng, 4655 10752640 - info@flHedehusene oengautocenter.dk - www.floengautocenter.dk Akacievej Akacievej 4, Fløng, 2640 Hedehusene - 4655 1075 Har du bilen, så har vi holdet til at yde dig info@oe
NYHEDER 6 / HEDEPOSTEN / TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 Påbegyndt indpakning af kirkebænkene. Foto: Fløng Kirke En sommer med kalkning af kirken Da selve kalkningen gik i gang, fik kirken mellem fire og seks gange kalk med to dages tørring mellem hver kalkning, så det tager lidt tid. SØREN E. SØRENSE
TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 / HEDEPOSTEN / 7 . N r. 3 / 2 0 1 9 charlottekvarteret.dk - Mennesker i fokus PORTRÆT Hicham og drengene poserer for fotografen. Fra venstre: Musti Asefi, Marck Lindorff, Arcis Kouuz, Massoud Asefi, Hicham Moutiq, og bagest: Danny Hansen. Iværksætteri med fodbold som o
8 / HEDEPOSTEN / TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 . SJOV SØNDAG Sjov Søndag i Charlottekvarteret Årets mest populære arrangement i Charlottekvarteret: Sjov Søndag, arrangeret i samarbejde med kvarterets boligsociale helhedsplan, tiltrak denne gang næsten 500 mennesker, både lokale, tidligere beboere og g
TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 / HEDEPOSTEN / 9 V OX P O P Fidan Topuz har været med til alle Sjov Søndag arrangementer med datteren på 15 og sønnen på 10, som lige nu hygger med dagens aktiviteter. Hun fortæller begejstret, at den årlige festdag er en god social begivenhed, hvor alle snakker med alle.
10 / HEDEPOSTEN / TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 . P O RT R Æ T Vand og landsbyliv i Marokko Naïma Lagrib er gift med Farokh og de bor i Charlottekvarteret. Men inden de to mødtes i Marokko, levede hun et meget anderledes liv, i en marokkansk landsby med små 400 indbyggere. AF LISELOTTE RYDLUND Naïma,
LOKALHISTORIE / NYHEDER TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 / HEDEPOSTEN / 11 Røverisk mord ved Hedehusene HEDEHUSENE FØR OG NU. En bloddryppende lokal beretning fra begyndelsen af 1900-tallet. Portræt af Peder Mortensen, Reerslev Mark. Foto: Byhistorisk Samling og Arkiv i Høje-Taastrup, Blaakildegaard AF
12 / HEDEPOSTEN / TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 Vi gør en forskel for dig og dit salg EDC Poul Erik Bech er Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed, og vores salgsstyrke gør en forskel for dig. Vi er primært ejet af Poul Erik Bech Fonden, og via overskuddet i mæglervirksomheden støtter Fonden forenin
TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 / HEDEPOSTEN / 13 Vi gør en forskel for dig og dit salg EDC Poul Erik Bech er Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed, og vores salgsstyrke gør en forskel for dig. Vi er primært ejet af Poul Erik Bech Fonden, og via overskuddet i mæglervirksomheden støtter Fonden forenin
FRITID I HEDEHUSENE 14 / HEDEPOSTEN / TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019 Sværmer for biavl og honning FRITID I HEDEHUSENE. Johan Galster har i 15 år dyrket biavl og høstet honning. Det er især med tanke på miljøet, at han i sin tid gik i gang. Han passer flere stader i Reerslev og hjælper begyndere i fage
FRITID I HEDEHUSENE / NYHEDER sin opbygning. I løbet af en sæson skal man også sørge for at behandle bierne mod en bestemt mide kaldet Varroa. - Behandlingen er myresyre, som er en naturlig og organisk syre, der allerede findes i honningen. Her er det bare koncentreret form, siger Johan Galster, der
16 / HEDEPOSTEN / TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2019