ØIF's Venner står for jubilæumsfesten

Støtte: For godt 35 år siden etablerede en flok fremsynede medlemmer ØIF's Venner, som over årene har støttet Ølgod Idrætsforening.

Ølgod: ØIF Venner blev stiftet i slutningen af 1970’erne og har siden været en god støtte for ØIF.

ØIF’s Venner tjener penge primært ved udlejning og opstilling af telte, men andre arrangementer forekommer også. Den 18. april arrangerer vennerne jubilæumsfest i Ølgod Hallerne i anledning af ØIF’s 100-årsjubilæum. Her venter man op mod et par hundred gæster, men gerne flere.

Teltarbejdere

Ud over den fem mand store bestyrelse, består ØIF’s Venner af et 50 mand stort korps af ”teltarbejdere”.

– Det er vigtigt, at vi er så mange, så ingen kører sure i det. De fleste er vel ude en gang eller to om måneden, vurderer Kristen Bruun, der sammen med den øvrige bestyrelse har inviteret Ugeavisen på grillpølser i støtteforeningen garage, ”Hal 3”, som ligger bag Ølgod Hallerne.

Hal 3 er opført for egne midler og med frivillig arbejdskraft, og den dag ØIF’s Venner eventuelt opløses, tilfalder den Ølgod Hallerne. Ellers er ØIF ”enearving” i tilfælde af, at Vennerne svigter.

Den 18. april vil ØIF's Venner gerne fejre ØIF’s 100-års jubilæum med et brag af en fest i Ølgod Hallerne.

Jubilæumsfesten

For en relativt lav entré kan deltagerne se frem til en lækker menu leveret af SuperBrugsen, udsøgte vine fra Maggies samt underholdning og musik, der passer perfekt til lejligheden.

– Vi skal ikke tjene på festen, men helst heller ikke sætte til på den, lyder det fra vennerne.

Med 150-200 gæster balancerer det lige, så det er med fortrøstning og forventning, at ØIF Venner ser frem til en festlig markering af ØIF’s 100-års jubilæum.

Kræmmerne

Kræmmerne har eksisteret siden 1980´erne og har gennem årene samlet ufattelig mange penge ind til ØIF – der har været kræmmere indenfor blomster, gødning, frugt/grønt, ost, vin, banko og griselodder.

Mest kendt af kræmmer-aktiviteterne er uden tvivl Aage Pedersens lyserøde gris, som alle nok har set i Ølgods gadebillede i mange år, og som faktisk er genopstået i forbindelse med ØIF’s 100 års jubilæum.