ØIF er også en del af Ølgod Festuge

Festuge: Siden 2010 har Ølgod Festuge haft den form, som den også vil have i 2015. ØIF er hovedarrangør i tæt samarbejde med de mange foreninger, som har ansvaret for de enkelte arrangementer.

Ølgod: Ølgod Løbet har siden 2010 indledt Ølgod Festuge, som ØIF er hovedarrangør for. Det er dog Ølgod Borgerforening, der står for afvikling af Ølgod Løbet, ligesom andre foreninger har ansvaret for andre arrangementer. ØIF står dog for de fleste aktiviteter – herunder festen, som slutter ugen af.

Ølgod Løbet har godt 500 deltagere, som alle har mulighed for at deltage i det efterfølgende pålægsbord i teltet. Vejret er som regel med løbet, som afvikles i en hyggelig atmosfære – et rigtig godt familiearrangement.

Sponsorcykelløb

Det traditionelle sponsorcykelløb er også henlagt til festugen. I løbet af godt en time cykler de mange og ofte udklædte deltagere så mange kilometer, som det er muligt og skaffer dermed penge i kassen til ØIF's ungdomsarbejde – de første mange år øremærket til badmintonafdelingens ungdomsarbejde, men i dag er det ØIF, der på tværs af alle afdelinger står som arrangør af cykelløbet.

Kagedysten

Ølgods bedte bager kåres nu fast hvert år i forbindelse med Ølgod Festuge. Efter en lidt træg start, blev der med et særdeles kompetent dommerpanel i 2014 skruet op for ambitionsniveauet – godt hjulpet af Den store Bagedyst på tv. Godt tyve smukke og særdeles lækre kager konkurrerede og gjorde det svært for dommerne, som dog alligevel blev enige til sidst. Efter konkurrencen er alle velkommen til at smage kagerne.

Kløverfest

Festugen afsluttes lørdag aften med Kløverfesten. Ligsom sidste år vil der under spisningen være seperate dame- og herreafdelinger. Når maden er ryddet af bordet og musikken spille op til dans, slippes de to køn dog sammen for resten af aftenen, der de sidste par år har været arrangeret som en dame-herrefrokost med efterfølgende fællesfest.

Musikken leveres i år af Hit med 80'erne, som tager sangene fra dengang under kærlig behandling.