Kræmmerne er tilbage med den lyserøde gris

Kræmmer: Den lyserøde gris har fået nyt liv, og kræmmeraktiviteten er genopstået med det formål at samle penge til ØIF’s 100-års jubilæum i 2015.

Ølgod: Kristen, Tom og Aage med efternavnene Bruun, Møller Kristensen og Pedersen har genoplivet den gamle lyserøde gris, som de seneste par år har vist sig igen ved enhver given lejlighed.

Den lyserøde gris

– Alle, der køber et lod, deltager i trækningen, som foregår i forbindelse med Late Night i august, fortæller Kristen Bruun, der som de øvrige to kræmmere håber på, at de sammen med grisen kan give ØIF en kæmpestor jubilæumsgave.

Rekord i kejsersnit

Den lyserøde gris har over årene løbende "født" ved kejsersnit.

Aage Pedersen fortæller, at grisen oprindeligt var en reklame for Ølgod Sparekasse, men at den i mange år har samlet penge ind til ØIF

I anledning af Ølgod IF’s 100-års jubilæum valgte de tre kræmmerne at støve kræmmergrisen af, selvom den egentligt var sendt på pension.

Flot modtagelse

– Hvor end vi er kommet hen, har folk taget rigtig godt imod grisen, og vi kan godt love et pænt overskud til ØIF, fortæller kræmmerne Kristen Bruun, Aage Pedersen og Tom Møller Kristensen uden dog at løfte sløret for, hvor meget det konkret drejer sig om.

Salget af lodder starter nu igen og stopper til Late Night i august.