Forventninger er store til eliten hos Skærbæk Mølle Golfklub

Golf: Efter en forrygende sæson i 2014 med oprykning til divisionsrækkerne er Skærbæk Mølle Golfklubs Junior/Elitetrup klar til 2015.

Ølgod: Klub som spillere har været glade for det milde vejr vi, har haft hen over vinteren indtil videre, for det har betydet, at der har været mulighed for at komme ud og spille en masse golf på banen, som vel er én af de få her i området, hvor der kan spilles til sommergreens hele året.

Herreholdet rykkede op, og det betyder, at Skærbæk Mølle Golfklub i 2015 har tre hold med i Danmarksturneringen. Ét herrehold i 4. division, ét herrehold og ét damehold i kvalifikationsrækken og desuden er juniorerne som tidligere år med i Ribe Amts Junior Tour.

Sejer skaber resultater

Danny Sejer har de seneste to år fungeret som træner i klubben - resultaterne sidste år taler for sig selv.

Danny vandt i 2012 Wilson Staff PGA Teachers Championship, så træning og træningsforhold i klubben er på højeste niveau. Som træner er Danny utrættelig i sit arbejde med at hjælpe både unge og de lidt ældre i klubben med at finde det rigtige sving, ligesom man altid kan gå til ham og få enkelt lektioner, hvis der er behov for det.

– Sagt i al beskedenhed vil vi mene at vi har – om ikke den bedste – så i hvert fald én af de bedste trænere i landet, lyder det fra klubbens bestyrelse.

Track-man og video

Track-man og videooptagelser er nogen af de hjælpemidler Danny Sejer bruger i den daglige træning. Klubben håber på et langvarigt bekendtskab, for man er ikke i tvivl om, at Danny Sejer med sin store indsats og den professionelle indstilling til træning og træningsmetoder er i stand til at give spillerne og klubbens medlemmer et stort løft og være med til at få Skærbæk Mølle Golfklub endnu længere op ad i rækkerne.

Klubben har indtil nu i år haft tilgang af to nye elitespillere til truppen, som begge tidligere har spillet både 1. og 2. divisions golf i andre klubber.

– Dem er vi selvfølgelig rigtig glade for at byde velkommen i klubben. Desuden har vi flere juniorer, der gør det rigtig godt i øjeblikket og som både trænere og holdledere forventer vi os rigtig meget af den kommende sæson, lyder det fra klubben.

Danmarksturneringen starter i weekenden den 25. - 26. april, hvor herreholdet i 4. division skal møde Silkeborg/Ry Golfklub hjemme lørdag og Dejbjerg Golfklub ude om søndagen. En hård start mod et tidligere 2. divisionshold fra Silkeborg/Ry og et nedrykket 3. divisionshold fra Dejbjerg.