Ugeavisen ønsker Ølgod IF tillykke

Jubilæumsgave: Ugeavisen havde valgt at donere halvdelen af ugens annonceomsætning til ØIF i anledning af foreningens 100-års jubilæum.

Ølgod: I forbindelse med Ølgod IF's 100-års jubilæum bragte Ugeavisen i sidste uge et tema om hele byens idrætsforening. Halvdelen af annoncesalget fra dette tema var øremærket til en pengegave til ØIF, som brændende ønsker sig et nyt klubhus - eller i hvert fald en kraftig makeover af det eksisterende, som ikke længere er tidssvarende. ØIF oplever nemlig noget så usædvanligt som en medlemsfremgang - specielt i fodboldafdelingen, og så stilles der i dag andre krav til faciliterne end tidligere. ØIF vil gerne være på forkant og sikre fortsat vækst.

Hjælp til klubhus

Mediekonsulent Henrik Berggren kunne derfor overrække en check på 16.881 kroner til formanden for ØIF, Jan Rose Andresen, som intet kendte til planen, da han med kort varsel troppede op hos Ugeavisen.

– Det er godt nok en overraskelse. Et rigtig flot resultat, og vi kan sagtens bruge pengene.

Jan Rose Andresen forklarer, at det oprindelige budget på 1,6 millioner kroner har listet sig op på 1, 9 millioner kroner, men at man fra ØIF's bestyrelse ser positivt på mulighederne for at skrabe beløbet sammen fra de forskellige fonde, man han sendt ansøgningen til.

Tak til annoncørerne

En stor tak skal også lyde til Ugeavisens annoncører, som bakkede op om idéen med at at sende et tidligt tillykke til byens idrætsforening.