Kære læser
Kære læser
Udgivelsen kan ikke vises i denne browser
Læs den i vores app:
Det skyldes muligvis:
Brug af JavaScript er deaktiveret i denne browser. JavaScript er nødvendigt for at vise sidens indhold.
Praktiske oplysninger AFREGNING Sker på dagen/aftenen efter festens afslutning medmindre andet er aftalt. Der kan afregnes med danske kontanter eller alle slags kort. BORDDEKORATIONER Kan bestilles gennem Pøt Mølle. Priserne er 95,- for almindelige dekorationer og 195,- for store centerdekorationer. I er også meget velkomne til selv at medbringe blomster og pynt. BORDPLAN OG BORDKORT Laves af værten/værtsparret. Vi sørger for at dække op efter den aftalte bordplan, og vi vil gerne være behjælpelige med at sætte bordkort på. Vi beder Jer venligst, men bestemt, om at aflevere bordplanen på e-mail senest en uge før afholdelse af festen og bordkortene senest dagen før med mindre andet er aftalt. Vi vil meget gerne at bordkort bliver sorteret efter bordplan. PYNT Udover bordkort og borddekorationer er man velkommen til selv at pynte på aftalt tidspunkt. Ønskes vores hjælp til dette, vil det blive faktureret efter forbrugt tid. KUVERT ANTAL Skal meddelelse senest 5 dage før festen på e-mail. Herefter vil der blive afregnet for det bestilte antal. GAVER Og andre værdigenstande, der opbevares i lokaler eller garderobe, er på eget ansvar. MUSIK Opstilling af musik skal ske efter aftale med Pøt Mølle. Vær opmærksom på at musiker ifølge deres kontrakt normalt har krav på mad og drikke. Vi betaler naturligvis for maden til musikerne. PROPPENGE Hvis man selv medbringer vin til festen, selv betale såkaldte proppenge i alt 185,- pr. flaske. PRISER Vi forbeholder os retten til prisstigninger samt ændringer i de anførte menuer. RYGNING Vi gør opmærksom på, at der ifølge dansk lovgivning ikke må ryges på kroen. Vi henviser til vores smukke udendørs-arealer og beder venligst, men bestemt om at bruge de opstillede askebægre.
Pøt Mølle Frijsenborg Slotskro Selskabsmenuer 2022
Lidt historie Pøt Mølles fortid findes på papir fra ca. 1300 tallet, som f.eks. 1300 - Pøt Mølle ejes af Biskoppen fra den katolske kirke i Århus. 1536 - Den Katolsk kirke afskaffes og mister Pøt Mølle. Kongen overtog og solgte den til Herremand Parsberg på Jernit, som var en stor gård, der lå, hvor
Forretter o Sæson suppe................................................................................ 89,- Eks. Hønsekød, løg, asparges og svampesuppe o Hjemmelavet tunmousse........................................................... 89,- Med rejer, små salater, citron og dressing o Rejec
Hovedretter o Hvidløgsmarinert svinefilet.............................................. 189,- Med små stegte kartofler, tzatziki og sæson salat o Flæskesteg med sprød svær................................................. 189,- Med hvid og brune kartofler, skysauce, halve æbler med gelé, surt
Desserter 79.- o Med råcreme og chokoladestykker o Belgisk vaffel........................................................................... 89.- Med rørt vaniljeis og bær o Med is og chokoladesauce o Chokolade fondant................................................................ 89.99.-
Natmad o Årstids suppe..................................................................................89.Eks. Hønsekød, løg, asparges og svampesuppe o Frikadeller.......................................................................................89.Med kold kartoffelsalat, rødbeder og rugbrø
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Buffet - kolde retter Hjemmelavet tunmousse med små salater Æg og rejer med mayo Hvid sild med karrysalat Kryddersild med karrysalat Varmrøget laks med brøndkarse Kold røget laks med urtedressing Røget hellefisk og senneps
Brunchbuffet Brunch nr 1 o Min 3 slags pålæg med tilbehør o Æg og rejer o Koldrøget laks o Scrambled eggs med stegt bacon o Stegte små pølser o Wienerbrød o Ostebræt med 3 slags oste og tilbehør o Fad med frisk frugt o Rundstykker o Franskbrød o Rugbrød o Hertil kaffe, te og
Brunchbuffet Brunch nr 2 o Min 3 slags pålæg med tilbehør o Æg og rejer o Varm og koldrøget laks o Lun leverpostej med rødbeder o Grøntsagstærter o Scrambled eggs med stegt bacon o Små stegte pølser o Wienerbrød o Amerikanske pandekager med sirup o Chokoladekage o Ostebræt med
Bryllup på Pøt Mølle Bryllups menuer classic o Velkomstdrink Asti 3 retters menu o Forret Rejecocktail Med salat, asparges, citron, og dressing o Hovedret Helstegt kalvefilet Med pebersauce, timiankartofler og sæson grøntsager o Dessert Nøddekurv Med is og frisk frugt o Kaffe og te til kage
Bryllup på Pøt Mølle Bryllups menuer Premium. o Velkomstdrink Cava Køkkenchefens snack til velkomstdrinken 4 retters menu o Forret Jomfruhummersouffle Med hummerbisque og urtesalat o Hovedret Bagt laks Med hvide asparges, hollandaisesauce og estragon o Langtidsstegt oksefilet Med rødvinsglace
Bryllup på Pøt Mølle Bryllups menuer luxus o Velkomstdrink champagne o Køkkenchefens snack til velkomstdrinken Og østersbar 5 retters menu o Forret Pighvar Med fennikel, urter og sauce beurre blanc. o Jomfruhummer Med hvide og grønne asparges, karse og sauce mousseline. o Hovedret Langtidss
Lej et værelse Enkelt værelse Dobbelt værelse Opredning 695 kr. 995 kr. 395 kr. Alle ophold er inkl. morgenmad. Indtjekning fra kl. 14.00 Udtjekning før kl. 10.00 BOOK ET VÆRELSE NU Kan lejes fra februar til september.
Praktiske oplysninger AFREGNING Sker på dagen/aftenen efter festens afslutning medmindre andet er aftalt. Der kan afregnes med danske kontanter eller alle slags kort. BORDDEKORATIONER Kan bestilles gennem Pøt Mølle. Priserne er 95,- for almindelige dekorationer og 195,- for store centerdekorationer.
SKADER På inventar og hærværk udøvet i forbindelse med selskaber, hæfter værten/værtsparret for. Kommer der opkast eller lignende på gulvtæpper i lokaler bliver disse renset på værten/værtsparrets regning. Ved brug af konfettirør og helium ballonner, tillæg på kr. 500,SMÅKAGER/KAGER Er man meget vel
Se mere på www.pøtmølle.dk Pøt Møllevej 80 8450 Hammel Tlf. 86 96 51 00 PØT MØLLE, FRIJSENBORG SLOTSKRO