Velkommen
til Skivum Krat
Restauranten i skoven
Skivum Krat
R E S TAU R A N T
v/ Gitte og Claus Fischer
Kratvej 10, 9240 Nibe
Tlf. 98 66 61 34
www.skivumkrat.dk
Velkommen til Skivum Krat Restauranten i skoven Skivum Krat R E S TAU R A N T v/ Gitte og Claus Fischer Kratvej 10, 9240 Nibe Tlf. 98 66 61 34 www.skivumkrat.dk
Forretter 60,- Halv røget ørred med flødestuvet spinat og flûtes 65,- Rejecocktail med hjemmebagte flûtes 66,- Tunmousse med rejer, salat og sauce verte 60,- Mini-stjerneskud Dertil hjemmebagt brød. Varmrøget laks (fra Kildens Rygeri) m/ rejer 69,- På sprød salatbund med sauce verte. Ind
Forretter Hønsesalat i mild karrydressing med ananas og bacon 54,- Serveres med hjemmebagte flûtes. Butterdejsskal med hønsekød i asparges 54,- Tapas-tallerken med spanske specialiteter 84,- Dertil hjemmebagte flûtes. Børnemenuer 2 røde pølser med pommes frites Tallerkenanrettet med ketchup
Hovedretter Gammeldags flæskesteg med sprøde flæskesvær og hjemmelavet medister 91,- ed kartofler og sauce, brunede kartofler, franske kartofler, M rødkål og surt. Fyldt svinekam med hjemmelavet flæskesvær Med kartofler og skysauce samt gulerødder, broccoli, ristede 100,- champignon, pommes c
Hovedretter Kalvefilet stegt som vildt 131,- Med kartofler og vildtsauce samt løgterrin, timiangulerødder, franske ærter, Waldorfsalat, tyttebær og pommes croquettes. Rosastegt oksefilet Paprikaristede svampe, broccoli, fyldt tomat og små 134,- krydder-kartofler samt coleslawsalat. Dertil flød
Desserter Hjemmelavet is med fyld af marcipan, chokolade og nødder 57,Med jordbærsauce og ananassalat. Islagkage Fra Vebbestrup Flødeis 53,- Bryllups-islagkage (min. 30 couverter) Islagkage i etager. 74,-. Fromage - frit valg 55,- omfromage med kirsebærsauce, Citronfromage med svesker R ell
Desserter Desserttallerken 80,- estående af: Chokolademoussé, B pandekage m/ orangesirup og mandler, hindbæris, frisk frugtcoulis og små kyskager. Pandekager med rørt vanilleis Dertil lun chokolsauce. 62,- Crème Brûlée 70,- Med rørt jordbæris, frisk frugtsalat, bærcoulis og små kyskager. K
Natmad Bondeomelet 59,- med kartofler, løg og bacon. Tilbehør: Ketchup, sennep og rødbeder. Kartoffelsalat med små deller og røde pølser 59,- Dertil ketchup, sennep og surt Nybagte boller og rugbrød 59, Med to slags pålæg, lun postej, 3 slags ost og syltetøj. Hertil kaffe og te. Pyt i pande (
Drikkevarer Velkomstdrinks: Aperol Spritz Brachetto Pink Muscato Verdi Sprumenta Rasperry . 32,30,28,28,- Hvidvine: Bunker Bay. Chardonnay Sydøst Australien. Husets hvidvin Emotion No. 2 Chardonnay-Viognier, Frankrig Piesporter Michelberg, hvid Trimbach Riesling, Alsace, hvid Husets rosévin: Dona
Forretsbuffet Forretsdel (min. 2 dele) Hønsesalat i mild karrydressing 27,- Med ananas. Dampet lakseside 36,- Anrettet på fad med æg, tomat, rejer og citron. Ferskrøget laks m/ rejer og dressing 32,- Citrusmarineret varmrøget laks fra Kildens Rygeri 35,- Med sauce verte. Røget ørred maske
Forretsbuffet Forretsdel (min. 2 dele) Fisk à lá florentine 38,- Rødspættefilet på smørdampet spinat bagt i ostesauce Laksesalat 3 Forretsdele 4 Forretsdele 28,- -20% rabat -25% rabat
Hovedretsbuffet Hovedretsdel (min. 2 dele) Laksetærte med spinat 25,- Ribbensteg med rødkål 28,- Crisp kylling m/ aioli 29,- Mørbradbøf i champignonsauce 35,- Lammeculotte 39,- Brasseret kalvesteg 41,- Ristet kalkunbryst med peberfrugt og rødløg 30,- Farseret kalkunbryst i baconsvøb 4
Hovedretsbuffet Tilbehør (min. 4 dele) Kold kartoffelsalat 8,- Flødekartofler m/ hvidløg og soltørrede tomater 11,Pommes Rissoli Hasselbachkartofler 9,10,- Kartoffelbåde m/ parmesan 9,Kartoffelkroketter 8,- Mormorsalat. Iceberg i flødedressing 9,- Broccolisalat 12,- Kold pastasalat vendt i
Dessertbuffet Dessertdel (min. 2 dele) - 3 dele = 20% rabat Ostefad m/ forskellige oste. Dertil kiks 35,- Ostelagkage (cheesecake) 31,- Toscapærer 30,- Varme syltede pærer overhældt med karamelglasur. Dertil creme fraiche eller flødeskum. Frugttærter på mazerinbund og med marcipankant. Dertil
Brunchbuffet Serveres senest kl. 11.00 Rundstykker Franskbrød og rugbrød Rullepølse Salami/pølsefad Græsk yoghurt med frugtcoulis og müsli Lun postej med bacon og champignon Røræg med små brunchpølser 2 slags oste med peberfrugt og druer 2 slags marmelade Små pandekager med sirup Smoothies Nutell
Frokostbuffet Minimum 6 retter Fiskeretter: Marinerede sild 23,- Med karrysalat, æg og tomat. Stegte sild 25,- Med karrysalat. Fiskefilet 23,- Med citron og remoulade. Dampet lakseside 30,- Anrettet på fad med dressing, æg, tomat, rejer og citron. 1/2 æg med rejer og mayonnaise 23,-
Frokostbuffet Minimum 6 retter Lune retter: Lun postej med bacon og champignon 19,- Tarteletter 26,- Krydderkam med rodfrugt 30,- Små frikadeller med rødkål og surt 24,- Bondeomelet med bacon og rødbeder 25,- Løgtærte med tomat 23,- Ostetærte 24,- Crisp kyllingebryst m/ aioli 27,-
Typiske hovedretter og desserter for udflugter Gammeldags flæskesteg og hjemmelavet medister 86,- med kartofler og sauce, brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og surt Glaseret hamburgerryg og champignonsauce 86,- med kartofler og 3 slags grøntsager. Dansk Bøf med bløde løg 87,- Serve
Restaurant Skivum Krat Skivum Krat startede som en pavillon i 1875, hvor lokalbefolkningen mødtes til bal og udflugter om sommeren. Skivum Krat er beliggende i bunden af en dal skabt af istiden. Den er omgivet af egeskov og området er omfattet af EU fauna 2000 fredning og ligger tæt op ad den smukk
Åbent hus kl. 14.00-17.00 Kom og se forskellige bordopstillinger og farver Søndag 29. marts Påskebrunch Vi åbner kl. 10.00 Søndag 12. april Pinsemorgen & 2. pinsedag Vi åbner kl. 9.30 Søndag 31. maj Mandag 1. juni Æbleskiveaften Hyggeaften med kaffe/skiver og en svingom Torsdag 13. august og