Forretter
Butterdejsskal med hønsekød i asparges
55,-
Tapas-tallerken med spanske specialiteter
83,-
Dertil hjemmebagte flûtes.
Kyllingeroulade med bacon
56,-
Samt mild chili mayonnaise og krydderurter.
Dertil hjemmebagte flûtes.
Suppe
55,-
Børnemenuer
2 røde pølser med pommes frites
Tallerkenanrettet med ketchup og remoulade.
56,-
Fiskefilet med pommes frites
58,-
Tallerkenanrettet med ketchup og remoulade.
Kyllingenuggets med pommes frites
Tallerkenanrettet med ketchup og remoulade
Børnemenuerne serveres typisk i stedet for forret og hovedret.
62,-
Velkommen til Skivum Krat Restauranten i skoven Skivum Krat R E S TAU R A N T v/ Gitte og Claus Fischer Kratvej 10, 9240 Nibe Tlf. 98 66 61 34 www.skivumkrat.dk
Forretter 66,- Rejecocktail med hjemmebagte flûtes 67,- Tunmousse med rejer, salat og sauce verte 60,- Halv røget ørred med flødestuvet spinat og flûtes Dertil hjemmebagt brød. Varmrøget laks (fra Kildens Rygeri) m/ rejer 70,- På sprød salatbund med pesto og brød. Indbagt laks Laks med sm
Forretter Butterdejsskal med hønsekød i asparges 55,- Tapas-tallerken med spanske specialiteter 83,- Dertil hjemmebagte flûtes. Kyllingeroulade med bacon 56,- Samt mild chili mayonnaise og krydderurter. Dertil hjemmebagte flûtes. Suppe 55,- Børnemenuer 2 røde pølser med pommes frites Tall
Hovedretter Gammeldags flæskesteg med sprøde flæskesvær og hjemmelavet medister 92,- ed kartofler og sauce, brunede kartofler, franske kartofler, M rødkål og surt. Fyldt svinekam med hjemmelavet flæskesvær Med kartofler og skysauce samt gulerødder, broccoli, ristede 102,- champignon, pommes c
Hovedretter Kalvefilet stegt som vildt 134,- Med kartofler og vildtsauce samt løgterrin, timiangulerødder, franske ærter, Waldorf-salat, tyttebær og pommes croquettes. Rosastegt oksefilet Med paprikaristede svampe, broccoli, fyldt tomat og små 136,- krydrede kartofler samt coleslaw-salat. Dert
Desserter Hjemmelavet is med fyld af marcipan, chokolade og nødder 58,Med jordbærsauce og ananassalat. Islagkage Fra Vebbestrup Flødeis 54,- Bryllups-islagkage (min. 30 couverter) Islagkage i etager. 76,-. Fromage - frit valg 55,- omfromage med kirsebærsauce, Citronfromage med svesker R ell
Desserter Desserttallerken 81,- estående af: Chokoladekage med chokolademousse, B pandekage m/ orangesirup og mandler, hindbæris med frisk frugtcoulis og små kyskager. Pandekager med rørt vanilleis Dertil chokolsauce. 63,- Crème Brûlée 71,- Med rørt jordbæris, frisk frugtsalat, bærcoulis og
Natmad Bondeomelet 60,- med kartofler, løg og bacon. Tilbehør: Ketchup, sennep og rødbeder. Hjemmelavet kartoffelsalat med små deller og røde pølser 60,- Dertil ketchup, sennep og surt Nybagte boller og rugbrød 60, Med to slags pålæg, lun postej, 3 slags ost og syltetøj. Hertil kaffe og te. B
Drikkevarer Velkomstdrinks: Verdi Spumenta Raspberry Brachetto Pink Muscato Spumante Blush Bosio (Italiensk musserende rosévin) . 28,30,28,31,- Hvidvine: Emotion No. 2 Chardonnay-Viognier, Frankrig. Husets hvidvin Tacco Chardonnay. Husets italienske hvidvin Piesporter Michelberg, hvid Trimbach Rie
Forretsbuffet Forretsdel (min. 2 dele) Hønsesalat i mild karrydressing 27,- Med ananas. Dampet lakseside 36,- Anrettet på fad med æg, tomat, rejer og citron. Ferskrøget laks m/ rejer og dressing 32,- Citrusmarineret varmrøget laks fra Kildens Rygeri 35,- Med sauce verte. Røget ørred maske
Forretsbuffet Forretsdel (min. 2 dele) Fisk à lá florentine 38,- Rødspættefilet på smørdampet spinat bagt i ostesauce Laksesalat 3 Forretsdele 4 Forretsdele 28,- -20% rabat -25% rabat
Hovedretsbuffet Hovedretsdel (min. 2 dele) Laksetærte med spinat 25,- Ribbensteg med rødkål 28,- Crisp kylling m/ aioli 29,- Mørbradbøf i champignonsauce 35,- Lammeculotte 39,- Brasseret kalvesteg 41,- Ristet kalkunbryst med peberfrugt og rødløg 30,- Farseret kalkunbryst i baconsvøb 4
Hovedretsbuffet Tilbehør (min. 4 dele) Kold kartoffelsalat 8,- Flødekartofler m/ hvidløg og soltørrede tomater 11,Pommes Rissoli Hasselbachkartofler 9,10,- Kartoffelbåde m/ parmesan 9,Kartoffelkroketter 8,- Mormorsalat. Iceberg i flødedressing 9,- Broccolisalat 12,- Kold pastasalat vendt i
Dessertbuffet Dessertdel (min. 2 dele) - 3 dele = 20% rabat Ostefad m/ forskellige oste. Dertil kiks 35,- Ostelagkage (cheesecake) 31,- Toscapærer 30,- Varme syltede pærer overhældt med karamelglasur. Dertil creme fraiche eller flødeskum. Frugttærter på mazerinbund og med marcipankant. Dertil
Brunchbuffet Serveres senest kl. 11.00 Rundstykker Franskbrød og rugbrød Rullepølse Salami/pølsefad Græsk yoghurt med frugtcoulis og müsli Lun postej med bacon og champignon Røræg med små brunchpølser 2 slags oste med peberfrugt og druer 2 slags marmelade Små pandekager med sirup Minibirkes med r
Frokostbuffet Minimum 6 retter Fiskeretter: Marinerede sild 23,- Med karrysalat, æg og tomat. Stegte sild 25,- Med karrysalat. Fiskefilet 23,- Med citron og remoulade. Dampet lakseside 30,- Anrettet på fad med dressing, æg, tomat, rejer og citron. 1/2 æg med rejer og mayonnaise 23,-
Frokostbuffet Minimum 6 retter Lune retter: Lun postej med bacon og champignon 19,- Tarteletter 26,- Krydderkam med rodfrugt 31,- Små frikadeller med rødkål og surt 24,- Bondeomelet med bacon og rødbeder 26,- Løgtærte med tomat 23,- Ostetærte 24,- Crisp kyllingebryst m/ aioli 28,-
Typiske hovedretter og desserter for udflugter Gammeldags flæskesteg og hjemmelavet medister 86,- med kartofler og sauce, brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og surt Glaseret hamburgerryg og champignonsauce 86,- med kartofler og 3 slags grøntsager. Dansk Bøf med bløde løg 87,- Serve
Restaurant Skivum Krat Skivum Krat startede som en pavillon i 1875, hvor lokalbefolkningen mødtes til bal og udflugter om sommeren. Skivum Krat er beliggende i bunden af en dal skabt af istiden. Den er omgivet af egeskov og området er omfattet af EU fauna 2000 fredning og ligger tæt op ad den smukk
Pinsemorgen & 2. pinsedag Vi åbner kl. 9.30 Søndag 23. maj Mandag 24. maj Æbleskiveaften Hyggeaften med kaffe/skiver og en svingom Torsdag 19. august Æbleskiveaften Hyggeaften med kaffe/skiver og en svingom Torsdag 2. september, Torsdag 16. september Torsdag 23. september Torsdag d. 30. septemb