DGI Badmintonskole i vinterferien – en stor succes

Badminton: De første tre dage i vintereferien deltog 22 børn fra området i ØIF Badmintons "Badmintonskole", som bygger på et koncept fra DGI.

Ølgod: 22 badmintonglade børn fra Ølgod og omegn var samlet i Ølgod Hallerne de første tre dage af vinterferien for at blive endnu dygtigere til badminton. Det var første gang, at DGIs populære koncept "Badmintonskole" blev afholdt i Ølgod. Det glæder klubbens formand Solvita Nielsen.

Vækst i nedgangstider

– Den hastige vækst hos badmintonafdelingen i Ølgod er ikke gået DGIs næse forbi i en tid, hvor interessen for badminton er nedadgående på landsplan. Derfor støtter de op omkring vores anstrengelser om at skabe et klub i fremgang, hvor det er sjovt at være og hvor man også blive dygtigere til badminton. Forældrene har givet et udtryk for, at de er meget glade for tiltaget.

Sammenhold i klubben

ØIF Badminton har for nylig afholdt et fælles stævne for både ungdomsspillere og motionister med deltagelse af 12 par. Det skete for at skabe bedre sammenhold i klubben, samt for at give børn og voksne, der ikke træner badminton, muligheden for at prøve kræfter med sporten på en sjov og afslappet måde.

Fortsat forårsbadminton

Der vil igen være mulighed i år for at fortsætte med at træne helt frem til sommerferien på et ekstra hold, der hedder Forårsbadminton. Det er også en god mulighed for nye børn at finde ud af, om badminton er sporten for dem. Det bliver en gang om ugen over 11 uger.