ØIF Badminton puljevinder i holdturneringen

Sejr: Efter et års pause har ØIF Badminton afdeling igen haft et hold tilmeldt holdturneringen i DGI Sydvest regi, hvor det blev til puljesejr.

Ølgod: Det var Mia Christensen, Rikke Frederiksen, Stephan Nielsen, Mathias Lyster, Filipe P. Larsen og Nikolaj Sørensen, der repræsenterede ØIF Badminton i holdturneringen. Det var i U13D rækken, pulje 2, sammen med hold fra Varde, Esbjerg og Hjerting. Efter de fem runder var Ølgod en overbevisende vinder af puljen måde med syv point ned til nummer to. Næste år er målet at komme med i pulje 1 og vinde den, for at komme med til Landsmesterskaber for hold. Klubben glæder sig over spillernes iver og kampgejst samt avancement til C-rækken.

Stormen Egon og pizza

Det er aldrig kedeligt at være spiller eller forælder i badminton afdelingen. Den ene af holdturneringskampene skulle spilles i Fanø Hallen under stormen Egon. Børnene vandt alle kampe, så stemningen var høj i bilen, lige indtil det viste sig, at færgen havde indstillet sejladsen på ubestemt tid. Det blev også bekræftet, at det er godt at kende nogen, der kender nogen, for efter et par minutters snak med de andre strandede bilister blev det besluttet at tage hen til deres sommerhus og bestille pizza. Efter par timers hygge kunne man igen komme på gyngende grund og vende hjem, en oplevelse rigere.

Forårsbadminton

hcr

Som noget nyt tilbyder ØIF Badminton en mulighed for at træne helt frem til sommerferien. Tiltaget har fået navnet Forårsbadminton og er både for dem, der ikke kan få nok af at slå til den lille fjerbold samt for dem, der vil bare prøve at se, om det kunne være noget for dem. Der er naturligvis meget mere info om det på klubbens hjemmeside.